luni, 30 ianuarie 2012

D-ale lui Caragiale...

Nu am disparut de pe blog, o sa public ori de cate ori am ceva de spus sau vreau sa impartasesc cate ceva doar ca am avut cateva probleme tehnice, plus ultimele luni au fost destul de aglomerate (asa se dovedeste din nou ideea de life after work....) Mai exact mi s-a stricat calculatorul si momentan folosesc unul de imprumut, sper sa rezolv cat de repede.

Revenind la Caragiale, astazi Google a sarbatorit impreuna cu noi 160 de ani de la nasterea lui I. L. Caragiale, mi s-a parut o chestie faina si mi-am amintit cu mare drag cat de fascinata eram cand am inceput sa citesc fabulele si piesele pline de umor...si pe cand depanam eu amintiri am primit un newsletter cu programul spectacolelor Teatrului National Cluj-Napoca aceasta saptamana si am vazut ca sambata 4 februarie ora 19 in Sala Mare se va juca D-ale carnavalului. Daca aveti deja planuri piesa se va mai juca si joi 23 februarie ora 19.


ro.wikipedia.org


Pentru mai multe detalii despre programul lunii februarie puteti consulta programul lunii februarie pe pagina oficiala a teatrului National Cluj-Napoca.




Surse: www.teatrulnationalcluj.ro

Keep up with me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu