miercuri, 8 februarie 2012

The Woman - Conferinta de business feminin la Cluj!

In data de 2 martie 2012 Libero Events va organiza la Cluj - Hotel Best Western Fusion - prima conferinta regionala dedicata business-ului feminin!

Cu un nume mai mult decat sugestiv, conferinta The Woman, la care pana in prezent au confirmat prezenta 9 femei din mediul business romanesc, urmareste sa ofere posiblitatea de a afla povestile de succes ale acestor femei exceptionale si mai ales sa dezvaluie poate modurile prin care reusesc sa aiba o cariera de succes dar si o viata personala (oare e vorba chiar de raspunsul la intrebarea is there life after work? ...si aici ma refer la tot ce inseamna stres cotidian, munca  etc)

Un alt scop al conferintei, la fel de important de altfel este sustinerea unei campanii initiata de Asociatia Salveaza Vieti, care vizeaza constructia unor sali sterile pentru copiii bolnavi de cancer, in cadrul unor spitale din marile orase Cluj-Napoca, Bucuresti, Craiova, Iasi, Targu-Mures si Timisoara.
Taxele de inscriere sunt: standard 24 euro si VIP 49 euro insa veniturile obtinute din aceste taxe de participare vor fi donate campaniei mai sus mentionata.
Foarte important: conferinta nu este adresata numai femeilor ci dimpotriva, barbatii sunt incurajati sa participe.

Mai multe detalii puteti accesa pe site-ul oficial al conferintei: www.thewoman.ro si pagina Facebook dedicata evenimentului. Pentru donatii si informatii suplimentare campanie accesati www.salveazavieti.ro.
O sa incerc sa ajung si eu la eveniment, va tin la curent cu noutati.Keep up with me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu