sâmbătă, 20 martie 2010

Nu mai avem timp sa socializam

Aseara am fost la ziua unor prieteni dragi si ne-am simtit foarte bine, chiar trecuse ceva vreme de cand nu mai iesisem asa sa ne chefuim :) mai ales dupa o saptamana plina. Daca nu era vremea placuta de afara nu cred ca rezistam pana tarziu, dar asa ne-am ami binedispus si noi.
Companie placuta, discutii placute si ne-am dat seama (apropo de ideea si numele blogului) ca nu mai mai vazusem de anul trecut; am mai vorbit la telefon, am tinut legatura insa concluzia serii a fost ca...nu mai avem timp sa socializam...uneori parca timpul fuge pe langa noi, ocupati cu munca si viata de zi cu zi. Si e trist!

Facem abstractie de socializarea online, despre care nu dezbatem acum ca e un subiect prea complex...

Am decis sa nu mai treaca atat de mult timp pana ne revedem, speram sa si reusim sa ne tinem de cuvant!

Keep up with me!

2 comentarii:

  1. Da, nu prea mai avem timp sa socializam. Si noi, iesim destul de des, dar discutam aceleasi teme (stiri, politica, fotbal, programare). De ce? Pentru ca rar se intampla ceva nou intr-o saptamana (de lucru) obisnuita. Too little time!
    Asteptam cu nerabdare vara... ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. oh da, sosirea primaverii ne-a mai dezmortit putin :) sa speram ca vom aveam mereu cate un raspuns motivat pentru tema blogului :) feel free to share your ideas ;)

    RăspundețiȘtergere