duminică, 3 octombrie 2010

Herghelia Jucu (Jud. Cluj)

Weekend-ul acesta, dupa o seara friguroasa la Ursus Cluj Fest am decis ca duminica dis de dimineata sa merg cu o foarte buna prietena la Herghelia de la Jucu ... ea a mai mers de cateva ori, eu pentru prima data dupa multi ani, cand mergeam pe la neamuri la tara, in vacante si "calaream" fara sa... sau doar cu o patura :) am avut chiar si o iepsoara primita cadou, Fulga (inca nu era aparut brand-ul, nu mai stiu de unde i-am dat acel nume :)

Oricum a fost nesperat de placut ... l-am incalecat pe Jafar, un foarte bland calut sur, au fost 20 de minute (cate putin pentru prima data:) de plimbare si trap foarte placute ... preturile sunt foarte accesibile iar cei de acolo sunt chiar profesionisti.Pana am terminat sedinta de calarie a iesit si soarele si iesise la antrenament un alt Black Beauty al carui nume nu il stiu din pacate...
Trezitul dis de dimineata duminica nu mi-a displacut deloc avand in vedere activitatea extrem de placuta asadar va recomand sa mergeti acolo sau la oricare alta herghelie de langa voi!

Pentru cei interesati la Herghelia de la Jucu gasiti cursuri de calarie, calarie de agrement, dresaj si pensiune pentru cai. Pentru tarife exacte si mai multe informatii ii puteti contacta pe e-mail mihaitshc@gmail.com sau la telefon 0722 210 604 sau 0721 773 489, zilnic intre orele 8-18.

Tips: 20 de minute de calarie (de agrement) echivaleaza cu cel putin o ora de fitness :) iti solicita muschii picioarelor, fesierii, spatele, mainile, ce mai, intreg corpul.

Promit sa pun candva o postare si cu Herghelia de lipitani de la Sambata de Jos, de langa Fagaras, orasul meu natal.


Keep up with me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu