miercuri, 26 ianuarie 2011

Skiing is so much fun!

Tocmai am descoperit ceva ce pana acum doar banuiam :) Imi place sa schiez la nebunie! Deocamdata e adevarat ca doar "imi dau drumul la vale" mentinandu-mi echilibrul dar oricum, imi place, place, place, place cum ne (in)canta cineva zilele acestea.

Anul trecut mi-am achizitionat echipament complet de schi, speram ca in cele cateva zile libere de Craciun sa ajung sa schiez la mine "acasa", pe partia nou inaugurata de langa Fagaras, la Casa Zmeilor - Dragus (Jud. Brasov) sau undeva pe Valea Prahovei, nu am avut acest noroc datorita lipsei zapezii in acea perioada. Asa ca am ajuns tot la Cluj, pe Partia de pe Feleac, partie pentru incepatori dupa cum auzisem. Sincer partia e buna, atat cat ma pricep eu (si nu pretind ca ma pricep :) drumul accesibil pana acolo, neasteptat de bine curatat dar partia mi s-a parut putin abrupta pe alocuri (pentru un incepator), de fapt e specifica Clujului, tot un deal si o vale.

Acestea fiind zise, mi-a placut foarte mult prima mea incercare pe schiuri (cu adevarat), cu siguranta mai merg zilele acestea dupa ce mai trece gerul, pentru ca acolo sus temperatura e cu aproximativ 4 grade mai scazuta decat in oras.

Pana atunci ne vedem la patinoar? ;)Keep up with me!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu