miercuri, 7 martie 2012

Magazin cu produse IKEA in Cluj-Napoca

Am descoperit ca s-a deschis si la Cluj-Napoca de cateva zile un magazin care comercializeaza produse IKEA.
Magazinul s-a deschis pe B-dul 21 Decembrie 1989, vis-a-vis de Sora Shopping Center, putin mai sus de agentia Christian Tour, spre Melody.

Magazinul face parte din reteaua celor care erau deja prezente la Targu-Mures, Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc. Dupa cum se anunta pe site-ul in constructie, in magazin se gasesc peste 300 articole marca IKEA dar se poate comanda orice produs disponibil in catalog, pe site-ul oficial IKEA, la pretul de catalog plus un adaos comercial, care difera in functie de anumite intervale de valoare a comenzii.

Am vizitat magazinul de 2 ori deja, au tot felul de articole dragute, deja am pus ochii pe o veioza :) iar preturile sunt chiar accesibile chiar si cu adaosurile practicate, merita vizitat. Pentru mai multe detalii de contact accesati site-ul www.sweethomedesign.ro, desi magazinul de la Cluj inca nu apare, site-ul fiind in constructie.


Keep up with me!

6 comentarii:

  1. nu stii care e programul magazinului? multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Programul e 10-18 daca bine imi amintesc...dar nu sunt sigura. Am fost in primele zile de la deschidere si poate au mai modificat intre timp. Merita sa le faci o vizita, au multe chestii dragute.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt niste nesimtiti care cumpara marfa de la Ikea si isi pun adaos de 30-40%

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu de adaos, de fapt au o grila de adaos-uri, in functie de valoarea produsului/comenzii, pe care o comunica de la bun inceput. Pe de o parte parte mult, pe de alta, decat sa mergi la Bucuresti sau la Budapesta numai pentru cateva produse (daca nu ai drum neaparat dar iti doresti ceva) uneori merita. Depinde de fiecare, eu am ochit cateva produse de valoarea sub 100 lei, al caror pret chiar si cu acel adaos e convenabil.

    RăspundețiȘtergere
  5. stiti cumva un numar de telefon al magazinului?

    RăspundețiȘtergere
  6. Telefon Magazin produse Ikea 0749-102681. Daca accesati magazinul online care tocmai a fost lansat, http://www.sweethomedesign.ro/magazine/cluj-napoca/ acolo veti avea toate detaliile de contact. Spor la cumparaturi, eu tocmai ieri mi-am luat un set dragut de tacamuri. Urmeaza un lampadar :)

    RăspundețiȘtergere