miercuri, 2 mai 2012

Weekend plin de evenimente in Cluj-Napoca, 4-6 mai 2012




Dupa weekend-ul prelungit (pentru unii :) de 1 Mai, cand orasul a fost aproape pustiu, cel putin in timpul zilei, weekend-ul ce urmeaza se pare ca va fi un weekend plin de evenimente, doar vremea sa mai tina cu noi, desi prognoza meteo nu e tocmai spre bine.


A inceput de astazi deja, pana in 6 mai, la Expo Transilvania, Agraria - Targul International pentru Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje, aflat la a 18-a editie. Se pare ca anul acesta, la "majorat" vor fi peste 35 evenimente, mai multe detalii despre programul evenimentelor puteti accesa aici. Pretul biletului este 5 lei insa se vor organiza diverse tombole cu premii interesante.


Tot in weekend-ul 4-6 Mai 2012, la Cora Cluj-Napoca se va desfasura Targul Verde, editia a 6-a. Dupa cum ne-am obisnuit la editiile anterioare, targul ne ofera o gama variata de produse bio/eco/naturale pentru toate varstele. Mai multe detalii puteti accesa pe pagina oficiala a targului, aici.


Pentru melomani, tot in weekend-ul 4-6 mai 2012, are loc editia a 10-a festivalului Napoca Music Event, pe Platoul Salii Sporturilor din Cluj. Printre numele sonore din cadrul festivalului se afla Puya, Parazitii, Suie Paparude, Compact si trupa clujeana Incognito. Mai multe detalii pe pagina evenimentului, creata pe Facebook. Accesul este liber.


Un alt eveniment foarte interesant este mitingul aviatic de pe data de 5 mai 2012, in intervalul 9:30-12. Mitingul aviatic se organizeaza cu ocazia aniversarii a 80 de ani de la infiintarea Aeroportului International Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre eveniment puteti accesa pe pagina oficiala a aeroportului. Intrarea este libera.


In data de 6 mai incepand cu ora 21:30, in cadrul proiectului Cluj Effect sustinut de AIESEC Cluj-Napoca, se va organiza la pub Gambrinus un concert folk, cu intrare libera, sustinut de Emeric Imre si de Magsa Puskas & Band. Pentru mai multe detalii accesati pagina evenimentului, creata pe Facebook.


Daca mai aflu de alte evenimente va tin la curent!



Keep up with me!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu