sâmbătă, 7 septembrie 2019

Înscrie-te și tu Walking Month 2019


Copyright: Walking Month

Walking Month este un eveniment tare drag mie, pentru că toată lumea câștigă. Te scoate la plimbare, alergare sau orice fel de mișcare prin care poți face cât mai mulți pași, îți aduce sănătate și bucurie ție și mai ales beneficiarilor cauzei, faci (noi) fapte bune, legi noi prietenii sau cei mai "harnici umblători" puteți câștiga premii faine :)

Este un eveniment mult așteptat al toamnei, cunoscut și iubit de clujeni, iar de anul acesta evenimentul a început să se extindă și în alte orașe, sau chiar țări.

Scopul principal este să mergem (alergăm) noi, pentru cei care nu pot, să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin, locuitorii satelor izolate din Transilvania, pentru ediția din acest an.

Sub motto-ul "Unim cele două Românii", cauza ediției 2019 este o invitație să "pășim" împreună pentru achiziția primei ambulanțe sociale mobile, care va oferi servicii medicale și de asistență socială locuitorilor din zonele rurale izolate ale județului Cluj.

Înscrierile sunt deschise până la data de 11 septembrie, toate taxele de înscriere fiind donate integral cauzei.

Sunt disponibile mai multe pachete, se poate participa cu dispozitivul de numărare a pașilor propriu (chiar si telefon cu diverse aplicatii) sau se poate achiziționa un pachet cu dispozitiv inclus. Se poate participa individual sau se fac echipe, mai multe detalii pe site-ul dedicat evenimentului www.walkingmonth.ro.

Anul acesta particip pentru a 3-a oară și abia aștept să înceapă, deja mă antrenez.

Keep up with me!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu