vineri, 6 septembrie 2019

Se întâmplă în Cluj - 6-8 septembrie


Yes, there is! ;) Există viață după job! ;)

Se întâmplă atât de multe evenimente în Cluj, în fiecare săptămână și în weekend, încât mereu vei găsi ceva de făcut.

În primul rând, pentru iubitorii de lectură sau pentru cei în căutare de cadouri faine a început Bookfest - Salonul Internațional de Carte, până duminică, la Casino - Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca.


O chestie faină este că cei de la Bookfest promovează din nou campania CITEȘTE și CĂLĂTOREȘTE GRATUIT! Găsiți mai jos textul reprodus de pe pagina Facebook a evenimentului:
Cu ocazia celei de-a opta ediții a Salonului de Carte Bookfest Cluj-Napoca, toți cei care vor circula vineri, 6 septembrie 2019, cu mijloacele de transport în comun din municipiu vor beneficia de gratuitatea călătoriilor, dacă citesc o carte în autobuz, troleibuz sau tramvai!
Gratuitatea se aplică pe toată durata zilei și numai în cazul călătorilor care citesc o carte tipărită (nu și ebook sau audiobook).


Copyright poză: https://www.facebook.com/HorseVilleFestival/

Apoi, pentru cei pasionați de călărie, mari sau mici, are loc weekendul acesta Horseville Festival, la Bonțida (Jud. Cluj) pe domeniul Castelului Banffy sau în locul acela fain unde se organizează Electric Castle, pentru cei care nu sunteți din Cluj :)

În afara probelor de concurs, activitățile vor fi multiple, pentru toată familia: plimbări cu ponei sau cu cai, ateliere pentru copii, ateliere de pictură și desen mandala, tir cu arcul, tiroliană, etc. și va exista desigur și o zonă de foodcourt, mai multe detalii puteți găsi pe pagina evenimentului.

Și pentru că e weekend și parcă avem mai mult timp pentru gătit, dacă vrei produse bune și adevărate, direct de la producători și nu ai deja furnizorii tăi la piață, ediția a 28-a a evenimentului Satul vine la oraș, va avea loc sâmbătă și duminică, pe strada Potaissa.
Eu merg de câte ori am ocazia și mereu plec cu plasele pline: legume, verdețuri, plante aromatice, flori la ghiveci, afumături, brânzeturi, dar găsești și gemuri și borcane cu alte bunătățuri.

Ce zici, mergi? Eu sigur merg la minim 2 din 3 :)

Keep up with me! 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu