miercuri, 27 octombrie 2010

Update pentru natura - Planteaza un arbore cu Debo.ro

Produsele electronice si electrocasnice sunt nelipsite in viata cotidiana dar au si efecte nocive asupra mediului, astfel ca magazinul online Debo.ro a demarat proiectul Planteaza un Arbore. Asadar pentru fiecare comanda plasata, indiferent de produs sau valoare, se planteaza Gratuit cate un copac pentru tine.



Implica-te si tu in actiunea de impadurire in 13 noiembrie 2010 în localitatea Filea de Jos, comuna Ciurila, la 20 de km de Cluj-Napoca! Vor urma apoi actiuni si in zonele limitrofe ale altor orase: Bucuresti, Iasi sau Timisoara apoi in toata tara :)

Alatura-te echipei Debo.ro si voluntarilor din proiectul "Update pentru natura", te poti inscrie oricand la adresa voluntar@debo.ro sau completand formularul http://www.debo.ro/voluntariat-update-la-natura.


Mai multe detalii despre organizarea si desfasurarea actiunii de impadurire puteti afla pe pagina oficiala a proiectului sau la adresa de e-mail, mai sus mentionata.


Ne vedem acolo?!?

Update: Am fost acolo, oare ne-am intalnit? :) a fost incredibil: foarte multi voluntari, mare majoritate tineret si nu numai si incredibila actiunea in sine.
Plantarea s-a finalizat putin mai repede decat s-a estimat datorita unor oameni implicati si harnici, atat in ceea ce priveste organizatorii cat si voluntarii. Felicitari tuturor, am facut o treaba buna!

P.S Autostrada Transilvania trece prin apropiere, daca treceti pe acolo, in partea stanga, dupa lacuri, pe panta dealului veti putea vedea copacii plantati. (puieti deocamdata, copaci in cativa anisori)












Surse: www.debo.ro si www.facebook.com


Keep up with me!

2 comentarii:

  1. Multumim! Ai fost acolo? :) daca nu esti din Cluj vor mai fi actiuni incepand cu primavara viitoare si in alte orase: Bucuresti, Iasi, Timisoara etc

    RăspundețiȘtergere